Voor alles is een eerste keer en dat hebben we met de Pure Markt, die iedere 2e zondag wordt gehouden in het Amstelpark in Amsterdam, ervaren met ons zout. We vonden het zo leuk dat we komende zondag weer aanwezig zijn. Dit keer met weer een lekker nieuwtje.

Twee nieuwe nougat repen van Hidde de Brabander met het mooiste zout van House of Salts. Briljant door haar simplisme & direct omarmd als een klassieker.

Over Hidde de Brabander & Dreams of Magnolia

De oprichting van Dreams of Magnolia, in 2010 door Hidde de Brabander, wordt voorafgegaan door een reis die hem voert langs mooie wegen als Landgoed Duin & Kruidberg*, de Librije ***, Parkheuvel ***, Patisserie de Rouw, Huize van Wely en Banketbakkerij Roodenrijs als vertrekpunt.

Dreams of Magnolia maakt onder andere zacht-taaie nougat, het is onze specialiteit. Met de klassieke ‘Nougat de Montelimar’ als uitgangspunt experimenteren we dagelijks met nieuwe smaken en uitzonderlijke smaakcombinaties. Iedere nougat heeft zijn eigen inspiratiebron.

Over de Pure Markt

De Pure Markt wil je graag kennis laten maken met verschillende deelnemers die zich bezighouden met ambachtelijk en lekker eten. Op onze markt vind je pure producten, verkocht door de producenten zelf. Zij kunnen je informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces.

Ook op het gebied van non-food hebben wij een mooi assortiment bijzondere producten. De markt is natuurlijk GRATIS toegankelijk.

De Pure Markt is een reizende zondags markt met een aantal vaste locaties binnen Amsterdam en wisselende lokaties daarbuiten. De markten vinden op zondag plaats.

Over Het Amstelpark

Het Amstelpark is ontworpen voor de Floriade van 1972, vandaar dat er in dit park nog een grote verscheidenheid aan bloemen, planten en bomen te vinden is.

Een uitstekende lokatie dus voor de Pure Markt. Midden in het park vindt u onze unieke deelnemers op het gebied van eten, drinken en creativiteit. Rondom onze gezellige terrassen is genoeg te doen voor het hele gezin.In het park vindt u ook een stadboerderij, midgetgolf, Amsteltreintje en grote speeltuin.

www.amstelpark.info

 

Ingang aan Europablvd tegenover de A.J. Ernststraat, Amsterdam-Zuid

Goed bereikbaar per openbaar vervoer

Voldoende gratis parkeergelegenheid op zondag

routebeschrijving

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2020House of Salts, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?