Vork & Mes BBQ prei

We hebben dit recept ontvangen van een enthousiaste kok die per toeval een pot van het gerookte zeezout van House of Salts in handen kreeg.  De ervaring van de pure smaak van de prei van de BBQ samen met olijfolie en Schylger zout is fenomenaal. We zijn blij dat we dit recept mogen gebruiken.

Echt Eten van Jonathan Karpathios.

Foto: @Huib van Wersch

Prei van de BBQ met gerookt zeezout recept

Vork & Mes BBQ prei

By House Admin Published: maart 12, 2014

  • Aantal personen: 4 Servings

We hebben dit recept ontvangen van een enthousiaste kok die per toeval een pot van het gerookte zeezout van House of Salts in handen …

Ingrediënten

Bereidingstappen

  1. Stook de BBQ hoop op met het houtskool en goed heet laten worden
  2. De preien op de BBQ leggen en ze van buiten helemaal zwart laten blakeren. Draai de preien met het loof om. De preien zijn gaar als deze voorzichtig zijn samen te knijpen. Het moet nog iets terug veren.
  3. Laat de preien iets afkoelen, verwijder de zwarte buitenschil tot je bij een mooie gare prei komt en snijdt deze in de gewenste vorm. Besprenkel het op de gesneden kant met een druppel olijfolie en een beetje Schylgerzout en serveer lauw.
  4. Het is ook lekker een ravioli vulling te maken van de prei in combinatie met spinazi creme. Snijd de prei dan ragfijn. Kook de spinazi beetgaar en pureer deze. Vul de ravioli's met een mengsel van het prei met olijfolie en Schylgerzout en serveer deze met geroosterde hazelnoot.
  5. Succes en lekker eten
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2020House of Salts, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?