Zowel mijn vrouw als ik zelf hebben een druk leven en proberen het beste te halen uit alles wat we doen. Maar als we diep in ons hart kijken zouden we liever minder dingen doen en meer betrokken zijn bij wat we wel doen. Kortom met meer passie een vak uitoefenen en daarnaast meer tijd steken in elkaar en ons gezin.

Om dit te realiseren zijn we begonnen met House of Salts.

De keuze voor mooie zouten is heel simpel. We houden beide van kwaliteit en goede producten. Kiezen liever voor wat minder maar beter dan veel voor weinig. Met zout kun je verhalen vertellen en zorgen dat je ook de passie van anderen raakt.

Dat gebeurt al met producten als wijn of chocolade, maar vanuit onze ervaring op marketing gebied en hospitality denken wij juist dat we voor zout nog heel veel meer kunnen betekenen. Als smaakmaker kan er nog veel meer aandacht besteed worden aan de smaakontwikkeling in het gebruik van zout.

We zijn erg nieuwsgierig naar de ervaringen van u als gebruiker en hopen dat we onze passie in uw verhalen terughoren. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, mooie of bijzondere zouten. Schroom niet en stuur ons een email of een brief.

 

Met Zilte Groet

 

We zijn het makkelijkst bereikbaar via:

 

info@mystified-regain.wpmudev.host

of 035-7721159