Amsterdam – De Nederlandse Mövenpick hotels in Amsterdam, Voorburg en Den Bosch introduceren de Book + Get Healthy Gifts campagne. Zakelijke agenten van meetings en events sparen in 2015 voor gezonde producten. De meest Green Globe gecertificeerde hotelketen ter wereld deelt haar ambitie om de meest duurzame hotelketen te zijn op deze manier met zakelijke relaties. 

Spaar gezonde topproducten

Bij alle drie de hotels is vergaderen met daglicht al de norm. Ook biologische catering is mogelijk. Voor een boeking krijgen deelnemers vanaf nu Healthy punten. Hiermee kunnen deze bedrijven kiezen uit bijvoorbeeld een dagje Wellness bij Thermen Beauty Group, een Alka Vitae ontzuringskuur, Aspire health drink of de Hello Fresh box. Maar er is meer, zo zijn er 21 sustainable of gezonde topproducten. “2015 gezond beginnen én doorzetten, dat is het idee” aldus Viona Terleth. Zij is naast Sales en Marketing Directeur bij Mövenpick Amsterdam City Centre een zelfverklaarde foodie.

 

Samen met VIVONLINE en House of Salts

Een bijzonder product is bijvoorbeeld VIV Super Greens, de dagelijkse basis voor een superfood smoothie of juice. VIV is het label van Vivian Reijs, Vivonline. “Wanneer je hard werkt zoals in de meeting en evenementen business, is het belangrijk om gebalanceerd te eten. Daarom vind ik deze samenwerking met Mövenpick zo interessant.” Vivian is tv-presentatrice, gediplomeerd voedingscoach en een echte gezondheidsfreak. House of Salts is een ander bijzonder merk. Deze zouten zijn op authentieke, natuurlijke wijze gewonnen in het Franse Guérande. Door het laagste gehalte aan natriumchloride heeft House of Salts het zachtste zeezout ter wereld. Maar daar stopt het niet. Niet alleen komt het zout uit zee, het is ook nog eens met het enige zeilende vrachtschip ter wereld, de áTres Hombres, verscheept. Dat maakt het een duurzame smaakmaker in jouw keuken.

 

Duurzaam overnachten en meeten

Viona vertelt: “Het zit in ons Zwitsers DNA om degelijk en duurzaam te bouwen. We willen ook sustainable met mensen omgaan, zowel ons personeel als onze zakelijke relaties. Mövenpick wil de ‘plus ingaan’ en bijdragen aan een betere wereld” Daarom zijn alle Mövenpick Hotels Green Globe gecertificeerd, met hoge scores. Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, gelegen aan het IJ, is een van de meest sustainable hotels van Amsterdam. Een bewijs hiervoor is de hoogste Green Globe classificering in het wereldwijd erkende Green Globe Certificerings programma en de Fair Trade award voor het gebruik van eerlijk linnen.

 

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2020House of Salts, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?